Over ons

ELBA leverancier van filing producten en Pierre, scandinavische leverancier van lederwaren sinds 1982, hebben zich als doel gesteld om toegevoegde waarde te creëren in de, nog steeds groeiende, markt van businessbags, gebaseerd op de veranderende behoeften van de gebruiker.  Onze lijfspreuk “Free yourself, get organised” is dan ook zeker van toepassing op deze productgroep. “Het is maar een computertas” past niet in onze strategie. Uw computertas is, in tegenstelling tot een aantal jaar geleden, een klein “kantoor” geworden. Het nieuwe werken is dan ook ondenkbaar zonder een professionele, goed in te delen, en goed beschermende computertas. Daarbij is image ook een belangrijk onderdeel geworden bij het kiezen van de juiste tas. We zien dat terug in de toenemende vraag naar exclusieve lederen computertassen en de vraag naar professionele dames computertassen.

ELBA is producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen. De ELBA producten zijn: ontworpen voor gebruiksgemak, innovatief, duurzaam en te gebruiken voor elk type werkplek.

Pierre is sinds 1982 een toonaangevende scandinavische  producent van hoge kwaliteits lederen producten.

Door de krachten van deze twee experts te bundelen, komt  ELBA met een geheel nieuw assortiment businessbags . Als enige merk dat van origine filing producten op de markt brengt, heeft ELBA nu een exclusief assortiment van businessbags ontwikkeld, Pierre by ELBA, speciaal voor business professionals die georganiseerd op pad moeten met laptop en documenten. Zowel voor de eendaagse trips als ook voor de meerdaagse zakelijke reizen.

Pierre is onderdeel van het assortiment van Hamelin B.V.